Een pelletkachel kopen in Duitsland, Italië, België?

 

Is in het buitenland kopen slim? of leidt dat tot vele problemen?

Mensen let op bij het kopen in het buitenland, of bij een "goedkope aanbieder" in Nederland. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop, met veel kopzorgen, zeker bij een pelletkachel!

Dit artikel is geschreven als waarschuwende informatie hierover, nadat we diverse mensen habben gesproken die dachten in het buitenland goedkoper uit te zijn, maar die helaas geen service krijgen bij Nederlandse dealers. Dus daar sta je dan met een kachel die niet werkt, en daarbij sowieso niet goed is afgesteld.

Wij Nederlanders proberen soms "slim" te zijn door ergens anders een aankoop te doen. Dit kan bij een Nederlandse "dozenschuiver" zijn, die wat goedkoper zijn producten probeert aan de man te brengen (en omdat hij zijn marge weg geeft en vervolgens alleen maar slechte service kan geven), of soms nog extremer, door iets uit het buitenland te halen.

Met de pelletkachel is dat echter helaas een domme zet, en wel onder andere hierdoor:

Een pelletkachel moet goed worden afgesteld, dat doet een goedkope aanbieder niet, want daar gaat het om snelle winst zonder veel moeite. En een consument kan dat zelf niet. Zonder een goede afstelling maakt een pelletkachel veel meer lawaai, brandt hij niet mooi en heeft de kachel een slechter rendement.

Daarbij komt nog het service verhaal. Indien er iets kapot is, dan is er geen enkele Nederlandse dealer die service komt geven aan een 'elders gekochte kachel' (dat geldt zelfs al voor de in Nederland gekochte kachels! Dus ook bij een aanbieder uit Nederland die goedkoper is, kom je bedrogen uit als je een probleem hebt met je kachel. Dit is al helemaal het geval als je een kachel over de grens gaat halen. Dit geldt voor alles wat je vervolgens met je kachel kunt hebben; vragen, service, problemen, jaarlijks onderdhoud, etc.

We worden regelmatig gebeld door mensen die een kachelprobleem hebben en hun aanbieder wil of kán het niet oplossen. Ook voor onderdelen werkt de importeur met serienummers van de kachel. Is een kachel niet bij hun aangekocht dan kan het onderdeel niet besteld worden!!...

Bij een goedkope aanbieder kopen is ondoordacht genoegen nemen met minder service, in de hoop dat er nooit iets mis gaat met de kachel. Maar dat is een illusie, de pelletkachel zit vol techniek die een keer kapot kan gaan.

Ook is het betreffende de bediening van de pelletkachel handig om bij een aanbieder te kopen die verstand van zaken heeft.

Want als de kachel niet doet wat u wilt, dan ligt dat ergens aan. Een goede nederlandse aanbieder (zoals wij) lossen die problemen voor onze klanten wel op.

Mogen wij u daarom op het hart drukken om een verstandige aankoop bij een echte specialist zoals PelletkachelPLAZA te doen, dan bent u namelijk wél verzekerd van een goede service en een goed werkende pelletkachel!

Ga liever voor goede service, dat scheelt heel veel frustratie naderhand!

Koop verstandig, koop bij PelletkachelPLAZA!


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!