Rika pelletkachels

 

Als u op zoek bent naar een fantastische Rika pelletkachel neem dan even contact met ons op om deze schitterende pelletkachel van topkwaliteit te bekijken.

Wij zijn de Rika dealer van midden Nederland en kunnen alle modellen van dit merk leveren. Voor de huidige modellen bekijk deze site van de fabrikant eens.

De Rika kachels zijn enorm degelijk en zeer geruisloos. Aangezien ze geen ruimteventilator hebben, kan je hier zeker van de stille pelletkachel spreken. Daarbij branden deze Oostenrijkse kachels ook nog eens erg mooi. Het zijn wel prijzige kachels (vandaar dat ze niet op de site staan, maar op aanvraag) maar dan heb je ook wel iets heel bijzonders.

Een ventilator is bij sommige modellen eventueel wel als optie te verkrijgen, om grotere ruimtes gemakkelijker op temperatuur te krijgen. Overigens is die dan ook nog eens heel erg stil!

De kracht van een Rika pelletkachel zit hem in de degelijke opbouw en stille werking. De ommanteling van bijvoorbeeld Speksteen is enorm dik en loodzwaar. En niet te vergeten..., prachtig!

 

Enkele voorbeelden van Rika pelletkachels.

Rika Pelletkachel

De kleur van het speksteen is in het echt mooier!

 

Of wat dacht u van de onderstaande Hout+Pellet combinatiekachel!.... Indien het hout op is gaat hij automatisch op pellets verder.

Rika Induo hout-pellet combi pelletkachel

 

Voor overige modellen kom langs of zie; Rika.at


Welke schitterende Rika kachel het ook wordt, we kunnen alle modellen en uitvoeringen hiervan leveren en zijn de aangewezen specialist voor de regio Midden- Oost Nederland.

 

Tot ziens bij PelletkachelPlaza! (bel altijd even voor een afspraak!)


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!