Piazzetta pelletkachels

 

PelletkachelPlaza is gespecialiseerd in de Piazzetta pelletkachels en levert alle modellen van dit merk! De Piazzetta wordt ook wel de Rolls Royce onder de pelletkachels genoemd, waarom dat is lees je hier. (Zie voor de meest recente modellen deze website van de fabrikant).

Een groot voordeel van deze kachels is de lage uitvoer van warme lucht in de kamer (maar hierover straks meer).

Daarnaast houden wij enorm van kwaliteit en we zijn dan ook erg gecharmeerd van de voortreffelijke afwerking van deze kachels, met prachtig keramiek (majolica).

Deze kachels hebben als enige in de markt de warme lucht uitstroming aan de onderzijde van de kachel. Hierdoor is de temperatuur in de ruimte op de verschillende hoogten meer gelijkmatig. Dit kan zeker voordelen hebben, dat vooral in bepaalde gevallen erg wenselijk is, zoals bijvoorbeeld een ruimte met een hoog plafond of een wat langere ruimte, waarbij de afstand naar de kachel wat verder gelegen is. Ook de eventuele kanalisatie (voor verwarming van overige vertrekken) heeft een lage uitvoer!

Doorsnede Piazzetta Pelletkachel


Doorsnede en werking van Piazzetta pelletkachels

 

Afwerking:

Deze "Rolls Royce" onder de pelletkachels heeft extra veel aandacht besteed aan de afwerking van de kachels. Het gebruikte materiaal is van zeer mooie kwaliteit. De meeste kachels zijn in een prachtig zwaar majolica (keramiek) te leveren, dat ten opzichte van andere merken, net wat mooier en zwaarder is. De kachels zijn wel iets duurder dan een middenklasse merk en prijzen beginnen net onder de 4000,-. Maar dan heb je ook wel iets moois.

 

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

 

Piazzetta Pelletkachel

 

Boven is een schitterende Piazzetta P955 in de kleur Blue Verdemare. In het echt is deze mooier dan op de foto's. En de eigenaresse is razend enthousiast over de kachel. Deze kachel heeft een wat klassiek uiterlijk, dat in deze ruimte mooi uit komt. Er zijn natuurlijk ook modernere Piazzetta's te krijgen. (zie bovengenoemde website). Voor de actuele prijzen stuur ons gerust een mail. U kunt bij ons in de showroom uiteraard ook de Piazzetta brandend zien.


Deze onderstaande door ons geleverde 956 is in de kleur Terra d'oriente. Met een gietijzeren deur en mooie RVS deurklink. De haard van binnen is natuurlijk zoals bij iedere Piazzetta van gietijzer en de ommanteling van de kachel in dik majolica. Gekozen is voor een industriële look met de glimmende roestvrijstalen rookafvoer.


Piazzetta Pelletkachel

 

Heeft u interesse in een Piazzetta pelletkachel, neem dan zeker contact met ons op!!

 

PelletkachelPlaza, uw pelletkachelspecialist!


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!