Pelletkachels

 

Hieronder vind je de diverse merken pelletkachels uit ons zorgvuldig gekozen assortiment. Wij hebben als doel altijd de hoogste kwaliteit te leveren voor de gewenste prijsklasse. Dat betekent niet alleen een goed merk en type kachel, maar vooral een goede installatie die zonder problemen kan functioneren. Wij zijn voor ieder merk de officiële gecertificeerde dealer van deze regio. We zorgen ervoor dat de kachel goed en veilig geïnstalleerd is en daarbij ook mooi brandt! Bij eventuele problemen krijgt u altijd een goede service!

Let op; niet alle kachels staan op de website, dit is omdat je als leek te weinig kennis hebt om vanaf internet een goede keuze te maken. Daarbij kan het een teleurstelling zijn als een kachel van internet een foute keuze blijkt te zijn. Beter is dus om met ons een afspraak hiervoor te maken. Er is namelijk veel ervaring en kennis voor nodig om de meest geschikte pelletkachel uit te kiezen, maar nóg veel belangrijker; om de kachel probleemloos te laten functioneren! (via internetaanbieders een kachel aanschaffen wordt dus sterk afgeraden!)

Omdat PelletkachelPLAZA reeds lange tijd de specialist is, kunnen we uit ervaring zeggen; "Koop Verstandig - Koop bij PelletkachelPlaza!".

Klik op onderstaande merkfoto's voor meer info, of op de verschillende merken aan de linkerzijde in het pelletkachels hoofdmenu.


MCZ Pelletkachels .    Piazzetta Pelletkachels

Edilkamin Pelletkachels .    Rika Pelletkachels

Dielle Pelletkachels

 

Wat verdere uitleg:

De Anselmo Cola kachels (zie rubriek links) zijn ons budget model met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

De MCZ en Edilkamin kachels zijn qua prijs en kwaliteit elkaars grootste concurrent. Het zijn zeer betrouwbare kachels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

De Dielle heeft een andere techniek, met bodemvoeder. Dit heeft voordelen, zoals minder vervuiling en een rustige vlam. Ze zijn wel wat duurder.

De Piazzetta en Rika pelletkachels zijn de top en van de hoogste klasse, uiteraard zijn deze ook wat duurder.

Voor alle merken geldt; PelletkachelPlaza is de officiële gecertificeerde dealer! Bij ons bent u dus verzekerd van een goede installatie en een correct werkende kachel.

Kom gerust eens langs om de kachels in werkelijkheid te bekijken. De showroomdagen zijn op vrijdag en zaterdag van 11.00u - 17.00u.

Doordeweeks werken we uitsluitend op afspraak, aangezien we tussentijds installeren.

Ons werkgebied is Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Noord Limburg.

Voor vragen bel of mail gerust.

 

Tot ziens bij PelletkachelPlaza! (let op; doordeweeks op afspraak).


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!