Een pelletkachel kopen?...

 

Hoe koop je het verstandigst een pelletkachel...

Let hierbij op, want als leek kan je al snel een verkeerde keuze maken.

Een verkeerde keuze qua kachel of aanbieder is enerzijds jammer van het geld, maar kan ook vervelende en onveilige gevolgen hebben!, en daar zit u natuurlijk niet op te wachten.

In dit kleine gas-landje (waarbij de meeste mensen het gas wel handig vinden) zijn er inmiddels al té veel aanbieders van pelletkachels.

Zo zijn er inmiddels al installateurs en houtkachel handelaren met pelletkachels, maar is er wel voldoende kennis? Al heeft een bedrijf uitsluitend pelletkachels, dat is nog geen garantie dat u wel de meest geschikte pelletkachel met een correcte werking en goede service krijgt.

Onze grootste tip: Koop uitsluitend bij een officiële dealer, dus nooit bij online aanbieders en nooit bij een dozenschuiver of verkoper die korting geeft.

Waarom niet eigenlijk? Dat lijkt toch juist slim? Bij een keuken wel, maar niet bij een pelletkachel.

Iemand die met prijzen stunt, die moet het hebben van snelle handel en geeft nooit een goede service. Daarbij is de kennis van pelletkachels meestal gering. Een waarschuwing voor aanbieders die korting geven! Er komt veel bij kijken bij een goed functionerende pelletkachel. Het gaat niet om een paar schoenen of een houtkachel, maar om een apparaat met veel kwetsbare technische onderdelen en programma-software, die wel goed moet kunnen werken. Als er dan ook nog een slechte service wordt gegeven dan zit je dus met je kachel.

Wat veel mensen niet weten is dat degene die de kachel heeft verkocht de service moet geven en problemen moet kunnen oplossen (de pelletkachel is een mooi ding, maar je moet wel verstand ervan hebben). Een bedrijf (dat de marge niet heeft gehad) zal niet de service overnemen van kachels die bij anderen vandaan komen. Bij een kortings-verkoper kopen is dus niet slim!

Om de meest geschikte pelletkachel veilig en goed brandend bij u te plaatsen is deskundigheid vereist. En dat is nou net wat wij van PelletkachelPlaza hebben. Onze jarenlange ervaring, kennis en klantgerichtheid zorgt ervoor dat u bij ons wèl de juiste pelletkachel koopt, specifiek voor uw situatie, budget en wensen. En daarbij bent u verzekerd van een goede installatie, zodat U prettig en comfortabel van een goed werkende kachel kunt genieten. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is dat we niet aan een merk gebonden zijn, en meerdere uitstekende merken hebben, waardoor we altijd heel eerlijk in onze adviezen zullen zijn.

Koop verstandig; kies voor PelletkachelPLAZA


Pelletkachel by PelletkachelPlaza

 

PelletkachelPlaza is een echte specialist die uitsluitend pelletkachels verkoopt. We waren met nog een paar andere bedrijven een van de eerste in Nederland. Zodoende hebben we een enorme schat aan specifieke kennis en ervaring.

Dus om te voorkomen dat je met a) een verkeerde pelletkachel zit opgescheept, of b) met een installatie die regelmatige problemen geeft (beide zéér onprettig!) is het beter om gelijk bij dé specialist te kopen.

Ieder heeft zijn vak, PelletkachelPlaza is dé specialist in pelletkachels en is daarbij ook nog onderscheidend op deze markt.

PelletkachelPlaza heeft vele zeer tevreden klanten!

 

-> Maak -hier- een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

Tot ziens bij PelletkachelPlaza! (let op; op afspraak)



HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!