pelletkachel te koop

 

Er zijn genoeg pelletkachels te koop, maar wat is belangrijk om te weten?

 

Aangezien er heel wat pelletkachels en aanbieders zijn kom je heel wat merken tegen. Maar wat is nou de meest geschikte voor uw situatie en waar kan je het beste kopen?

Daar helpen we u graag bij. Je kunt alvast kijken naar ons uitgebreide assortiment.

Zoals u weet zijn we volledig gespecialiseerd in pelletkachels en zijn we daarin onderscheidend.

Je hebt haardenzaken die pelletkachels verkopen, of sommige installateurs die er vanalles naast doen, en je hebt zelfs zaken die hele andere dingen erbij verkopen.

Er zijn ook genoeg aanbieders die zich al gauw een 'specialist' noemen (omdat ze alleen pelletkachels verkopen), ookal zijn ze pas 1 of 2 jaar bezig.

De pelletkachel is echter helaas niet zo simpel als een houtkachel. En er zijn helaas vele voorbeelden van mensen die bijvoorbeeld ergens dichtbij een kachel hebben gekocht, en die al vrij snel problemen kregen, doordat de aanbieder gewoonweg te weinig verstand van zaken had. Voor die mensen is dat helaas erg vervelend.

Koop daarom altijd bij een echte specialist. Iemand die weet waar 'ie het over heeft. Zo voorkom je teleurstellingen, onnodige problemen en onnodig verkeerde aankopen.

Je wilt bijvoorbeeld ook geen kachel die eigenlijk ongeschikt blijkt te zijn voor jullie ruimte, zoals een kachel die het maar net warm krijgt, of waarbij het veel te warm wordt. Daarnaast moet een kachel ook goed worden afgesteld. Ook dit wordt vaak helaas maar matig gedaan.

Wilt u dus een goede pelletkachel kopen, waar u veel plezier aan heeft?

Koop dan zeker bij PelletkachelPLAZA!

 
HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!