Goedkope pelletkachel

 

Een goedkope pelletkachel met een degelijke betrouwbare kwaliteit... voorzien van goede componenten, en dat voor slechts 1200,-. Kan dat?

Dat zou mooi zijn, maar nee helaas kan dat niet. Want ook bij pelletkachels moet voor kwaliteit betaald worden. Dus wilt u een kachel die wat langer mee gaat dan slechts een paar jaar? Dan is het misschien toch een goed idee om iets meer voor een kachel uit te geven (of wat langer door te sparen). Want er zit behoorlijk veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende merken. Lees ook eens dit stukje dat ik een paar jaar geleden schreef.

Om echter toch een goed alternatief te bieden voor weinig geld hebben wij toch al een 6,2 kW pelletkachel voor 1495,-.

 

Goedkoop maar toch goed, interesse?

 

Let op; deze zijn wél voorzien van goede componenten en zeer netjes opgebouwd en afgewerkt. En uiteraard met een gietijzeren branderbakje. PelletkachelPlaza houdt van én staat voor kwaliteit. En zelfs voor een kleiner budget hebben we ook een kachel waar we achter kunnen staan.

Wilt u liever een wat groter vermogen, ook die zijn er en hebben een zéér goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarbij branden ze ook nog eens mooier dan de gemiddelde kachel.

Heeft u interesse maak dan hier een afspraak voor meer info.


Uw pelletkachelspecialist; PelletkachelPlaza.


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!