Edilkamin Funny.

 

Sommige pelletkachels springen er echt uit wat betreft bedieningsgemak, comfort, vlambeeld, kwaliteit, degelijkheid, etc. De Funny van Edilkamin is er zo een.

-->  Edilkamin Funny;  specificaties <--

Vanaf de eerste dag dat ik deze pelletkachel thuis heb getest (nadat ie pas uit was) bevalt deze kachel bijzonder goed. En ook mijn klanten die er thuis een hebben zijn allemaal zeer enthousiast over de Funny.

Zoals gewend van Edilkamin is ook dit model een super degelijke pelletkachel (Edilkamin maakt de meest degelijke kachels samen met nog een paar andere merken die PelletkachelPlaza ook levert) en hij is zéér prettig in gebruik.

 

Edilkamin Funny

 

Wij hebben veel ervaring met deze kachel. Dit succesvolle model is wel een flinke kachel van 11kW die het beste past in een behoorlijke woonkamer, of in een ruimte met slechte isolatie. Voor gemiddeld grote woonkamers is er onlangs een kleiner broertje van de Funny op de markt gekomen.

De 11kW Funny is in diverse uitvoeringen beschikbaar, en met andere benamingen ook in speksteen (de Moon), zandsteen (Space) en keramiek (Cherie) te verkrijgen. (Zie daarvoor de Edilkamin pelletkachels).

De kleinere broer, de 9kW Edilkamin Logo, is in feite dezelfde kachel met alle voordelen van de Funny, zoals prachtig vuurbeeld en prettige bediening, maar dan zonder kanalisatie. Lees hier meer over de Logo.

Kanalisatie: De Funny heeft op de achterzijde 2 kanalisatie-uitgangen (de ronde pijpen bovenaan de achterzijde) waarmee eventueel een andere ruimte verwarmd kan worden, zoals een aangrenzende gang of een garage. Je kunt zo'n pijp ook naar boven leiden om daar bijv. een kamer te verwarmen. Zo kan je met 1 kachel dus meerdere ruimtes verwarmen. Let dan wel op het volume dat er bij komt in de berekening van de kachel.

Vuurbeeld: Ook het vuur van de Funny is bijzonder. Het is namelijk een mooi rustig vlambeeld, en duidelijk anders dan de meeste pelletkachelmerken.

En verder is het natuurlijk een zeer solide kachel, met een zeer stevige, mooie grote deur en heeft de kachel ook een bijzonder uiterlijk.

 

Edilkamin Funny De Edilkamin Funny

 


Heeft u interesse in de Funny of een andere kachel van Edilkamin. Bel, of mail met ons, via het contactformulier.

 


 


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!