Design Pelletkachel:

 

Er zijn verschillende soorten design pelletkachels. In verschillende vormen en prijsklassen.

Als je een echte desing pelletkachel wilt dan bent u bij ons aan het goede adres, we hebben diverse modellen, zoals deze Nestor Martin. Een mooie strakke pelletkachel, die uitstekend staat in een strak interieur. En ook nog met een mooi brandende vlam en opgebouwd met zeer hoge kwaliteit componenten.

 

Voor mensen die de retro-look mooi vinden hebben we de Brio. Dit is ook een zeer aparte pelletkachel waarvan de ventilator ook nog eens kan worden uitgezet. Je hebt dan dus een stille pelletkachel.

 

In dezelfde lage bouw hebben we ook de Kama en de Nasik, ook deze kachels zijn zoals gewend van PelletkachelPlaza opgebouwd met de beste componenten.

 

Van hetzelfde merk hebben we ook deze Toba, een schitterende strakke pelletkachel. Vooral in de steen-varianten zoals speksteen en zandsteen is deze kachel een sieraad in uw huis.

 

Mocht u meer gecharmeerd zijn van een pelletkachel met ronde vormen dan is deze wellicht zeer interessant. De Wave. Dit is wel een kachel met een flink vermogen van 13kW, dus voor de meeste huizen iets te zwaar. De voordeur is in glas uitgevoerd, en de zijkanten kunnen optioneel ook met glas worden uitgevoerd.

 

Met deze Mya zit je in een kleinere ruimte altijd lekker warm en heb je een prachtig design pelletkachel, die ook met dikke gebogen glazen zijkanten kan worden geleverd. Deze kachel is slechts 6,5kW. Maar ook een plaatje om in uw woonruimte te hebben.

 

Naast deze kachels hebben we nog veel meer mogelijkheden voor verschillende design pelletkachels. Maak gerust een afspraak met ons. Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod met een sublieme service maken ons een unieke specialist in pelletkachels.

 

Tot ziens bij PelletkachelPlaza!


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!