Alles over pelletverwarming!

 

Als specialist in pelletverwarming met een jarenlange ervaring is PelletkachelPlaza uw betrouwbare partner als u opzoek bent naar een goed systeem, om te verwarmen met pellets.

Of het nu gaat om een pelletkachel op lucht, of een pelletkachel op cv (al dan niet in combinatie met zonnecollectoren voor duurzame warmte in de zomer), er is altijd een goede oplossing voorhanden.

PelletkachelPlaza heeft in de loop der jaren met verschillende merken gewerkt en daardoor een waardevolle dosis ervaring verkregen. Ons assortiment van kwaliteits producten gaat hand in hand samen met ons streven naar kwalitatief hoogwaardige installaties.

Voor mensen en bedrijven die probleemloos willen stoken met pellets geeft PelletkachelPlaza een gratis advies op maat.

Er zit veel verschil tussen de onderlinge merken en aanbieders. Voor ons is het dan ook onze core business en geen bijproduct, dit maakt dat wij een perfekt aanbod van meerdere topmerken hebben en een zeer goede service.

Op onze site leest u alles over pelletverwarming en onze pelletkachels (niet alle merken die wij kunnen leveren staan op de site). Wilt u meer weten, bel ons dan gerust.

 

Pelletverwarming

 

 

Graag tot ziens bij PelletkachelPlaza!

(op afspraak).


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!