Over PelletkachelPlaza:

 

PelletkachelPlaza is al jarenlang de ervaren specialist die volledig gericht is op de verwarming met pelletkachels.

PelletkachelPlaza is ontstaan met het idealisme om de wereld duurzamer en schoner te maken. Eigenaar Camiel Tulkens vertelt; "Met grote fascinatie voor de natuur en voor techniek, heb ik altijd al een interesse gehad voor producten die enerzijds nodig zijn om prettig te leven, maar die anderzijds het milieu ontzien. Zo heb ik een tijd gewerkt aan een uitvinding om verbrandingsmotoren in auto's een stuk zuiniger te maken. Uiteindelijk heb ik dit doordat het verschil niet groot genoeg was destijds gestaakt."

Camiel vertelt verder; "de natuur lijdt indirect flink door ons koopgedrag. We hebben té veel spullen, daarom geloof ik inmiddels in consu-minderen. Echter de spullen die men nodig heeft om prettig te kunnen leven moeten wel duurzaam en van zeer goede kwaliteit zijn. Daarom is PelletkachelPlaza een bedrijf dat vooral in de betere pelletkachels is gespecialiseerd".

PelletkachelPlaza onderscheidt zich door een uitgebreide kennis, ervaring, en een voortreffelijke service. "Mensen komen bij mij terecht omdat ze de hoogste kwaliteit willen (al is het een goedkopere kachel), met betrouwbaarheid op de lange termijn! Dus ik zorg altijd voor de meest ideale kachel voor hun situatie. En mocht er later een probleem zijn met een kachel, dan wordt dat zo snel mogelijk verholpen. Er zijn inmiddels helaas te veel zogenaamde -"specialisten"- met nauwelijks kennis en ervaring. Ze onderschatten de complexiteit van de techniek en de daarbij behorende kennis. Er komt zo veel meer bij kijken en qua verdiensten valt het sowieso al tegen. Dat neemt niet weg dat ik de pelletkachel een mooie uitvinding vind die ik graag zelf had uitgevonden". Camiel heeft duidelijk passie met het product.

Gericht op kwaliteit, biedt PelletkachelPlaza vooral de beste oplossing, uitstekende service en klantgerichtheid, met een ruim aanbod van uitsluitend topmerken. Ons hoofdmerk biedt een kwaliteits pelletkachel met veruit de beste prijs kwaliteit verhouding! Naast een goede installatie, zorgen wij ook voor een perfecte afstelling.

Pelletkachel Plaza installeert vooral pelletkachels in het gebied Nijmegen / Arnhem / Apeldoorn / Utrecht / Ede / Veenendaal / Tiel. Maar ook in Den Bosch, Oss, Eindhoven, Helmond en Venlo. En ook daarbuiten.

Woont u in Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Overijssel, of daarbuiten, bel dan met PelletkachelPLAZA.

 

* We hebben altijd topmerken pelletkachels brandend in onze showroom (op enkele kilometers van Nijmegen).

 

Showroom adres: ONLANGS GEWIJZIGD en svp altijd op afspraak!

Let op: Wilt u langs komen, bel dan svp even voor de zekerheid of er iemand aanwezig is, anders staat u misschien aan een gesloten deur wegens installatiewerkzaamheden). .

PelletkachelPlaza

Goudwerf 8

6641 TG Beuningen (bij Nijmegen).

 

t: 024-3601871

m:06-2812 5355

i: info(apenstaartje)pelletkachelplaza.nl

KvK: 53670280

Btw.nr: op aanvraag.

 

Openingstijden:

Maandag - vrijdag:  -> soms aanwezig, (soms installatiewerkzaamheden), dus bel altijd voor de zekerheid!

Zaterdag: -> In het stookseizoen; op afspraak; meestal aanwezig tussen 12.00 en 16.00u. Buiten het stookseizoen; uitsluitend op afspraak. Dit kan vaak dezelfde dag.

 

Wilt u liever buiten kantoor uren een afspraak maken dan kan dat ook.


Bel pelletkachelplaza

024-360 1871  of  06-2812 5355.


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!