Pelletkachel aanbieding, én onze laagste prijsgarantie!

 

Op deze pagina vind je onze aanbiedingen of ex-demo modellen.

PelletkachelPlaza biedt verder nog de laagste prijs-garantie. Wat houdt dat in?

Eerst iets meer uitleg over de prijzen van pelletkachels.

De prijzen van de pelletkachels zijn door de fabrikant overal gelijk gesteld. Dit betekent dat niemand een kachel lager mag aanbieden dan de adviesprijs.

Gebeurt dit toch (of door middel van geen installatiekosten en veel gratis pellets) dan heb je wellicht te maken met een onbekwame handelaar, die het moet hebben van korting; Let op, dit kan vervelende gevolgen hebben. Op internet zijn helaas genoeg hopeloze verhalen van gedupeerde kopers te lezen die bij (stunt) aanbieders van pelletkachels hebben gekocht, die té weinig verstand van zaken hebben om een kachel goed af te stellen of aan te sluiten.

Wat op het eerste oog "een goede deal" lijkt, gaat bijna altijd gepaard met slechte of zelfs helemaal geen service. Ga dus nooit voor de laagste prijs, want dat is vragen om problemen!

Even terug naar de aanbiedingen. Als een kachel door de importeur tijdelijk in prijs wordt verlaagd, dan vindt u deze kachel op deze pagina.

 

MOMENTEEL IN DE AANBIEDING!
Superdeal!:

 

=====>>>  De DIELLE Scirocco 60 --> Splinternieuw!!  <=====

In de kleur zwart!

Voor prijzen, informeer bij PelletkachelPlaza!

 

 

Over onze laagste prijs garantie:

Prijzen zijn normaliter overal gelijk. Vindt u elders een kachel (al dan niet met installatie) onverhoopt toch goedkoper, neem dan contact met ons op. Dan kunnen we kijken of we deze ook voor een lagere prijs kunnen leveren. We hebben namelijk liever dat u bij ons een goed geïnstalleerde kachel koopt met een perfekte service, zodat u ook een tevreden pelletgebruiker wordt, dan dat u ergens een kachel koopt en in de toekomst met onopgeloste problemen blijft zitten. Want let wel op, wij (en anderen) geven geen service op elders gekochte kachels. Alleen op die door ons zelf zijn geleverd.

Let op; sommigen aanbieders adverteren zonder btw!, dus daar komt nog btw bij. Bij ons zijn de prijzen inclusief btw!

 

Super aanbieding:


HomeHome

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!