Edilkamin

Edilkamin
PelletkachelPlaza levert alle Edilkamin Pelletkachels (en houtkachels) en is de officiële dealer voor de regio Gelderland. Wij leveren zowel de pelletkachels op lucht als de pelletkachels op cv, en de cv-pelletketels.

Het Italiaanse merk Edilkamin bestaat al sinds 1963 en is uitgegroeid tot een van de grootste producenten van houtkachels en pelletkachels. In de vijf verschillende fabrieken die zich in Italië, Spanje en Hongarije bevinden is iedere fabriek gespecialiseerd in een eigen productiefase. Omdat alle handelingen zorgvuldig gecontroleerd worden, zijn de kachels en de componenten van zeer hoge kwaliteit.
Edilkamin pelletkachels hebben gietijzeren binnenwerken, stille ventilatoren en een mooi afgewerkt uiterlijk. De prijs-kwaliteitverhouding van Edilkamin pelletkachels is zeer goed.

Het brede gamma bestaat uit zowel normale pelletkachels op lucht, als ook pelletkachels met CV aansluiting (waarmee u al uw radiatoren in huis kunt verwarmen). Ook hebben sommige modellen extra luchtuitgangen (kanalisatie) achterop de kachel die de warme lucht naar andere kamers in het huis kunnen transporteren.
Dit merk heeft een gemakkelijk in te stellen menu en sommige modellen zijn uitgerust met geavanceerde (Leonardo of Galileo) software waarmee bij alle weersomstandigheden (ongeacht het type pellets) een optimale verbranding gerealiseerd wordt. Verder zijn alle modellen voorzien van een automatisch wash-systeem om de brandkorf regelmatig schoon te blazen.

De nieuwe geluidloze Edilkamin pelletkachels Twin en Forma zijn zonder ventilator uitgerust, ze maken gebruik van de stralingswarmte en zodoende zijn ze volledig stil. Er zit wel een ventilator in die desgewenst aangezet kan worden (om sneller een ruimte te verwarmen bijvoorbeeld).
Naast deze hebben we nog andere pelletkachels zonder ventilator.

De meeste kachels zijn op afstand met een afstandbediening (standaard of optie) te bedienen.
De prijslijst van Edilkamin pelletkachels is hieronder; de prijzen staan naast de producten.

**Naast het plaatje vindt u een korte beschrijving. Klik op 2x op MEER INFO voor de de volledige beschrijving!

PelletkachelPlaza:  

Goudwerf 8

6641TG Beuningen


Openingstijden:

Vrijdags: 11.00u - 18.00u 

Zaterdags: 12.00u - 16.30u

Daarbuiten op afspraak!


Werkgebied +/- 80km rondom Nijmegen!

 

Diverse pelletkachels hebben SUBSIDIE!!

PelletkachelPlaza's

Topmerken !

 

 

PelletkachelPlaza; Gewoon beter!